Mix flower

Els Mix Flower són combinacions de diferents espècies de plantes i flors especialment estudiades per a obtenir un efecte estètic espectacular. Combinant plantes de diferents altures, textures, colors de flor i fulla per a crear parterres originals.


Aquesta tècnica s'utilitza per a introduir la natura als espais urbans, ajudant a la lluita contra la contaminació, atraient fauna beneficiosa, fomentant la biodiversitat i millorant la qualitat de la vida dels ciutadans.

Jardineria03-min.jpg Jardineria01-min.jpg

Per a la composició dels Mix Flowers tenim 3 opcions:

  • Mix Flower compost per planta vivaç i arbustiva
  • Mix Flower amb planta de temporada (anual)
  • Mix Flower combinant totes dues opcions [combinació de planta vivaç i arbustiva i planta de temporada (anual)

Jardins verticals

Els jardins verticals es defineixen com “Una instal•lació vertical coberta de plantes de diverses espècies que són conreades en una estructura especial donant l'aparença de ser un jardí però en vertical" que pot utilitzar-se tant en exterior com en interior i del qual podem obtenir múltiples beneficis a causa de la falta d'espai de les grans ciutats.


Gràcies als jardins verticals aconseguim reduir l'efecte d'illa de calor als grans nuclis urbans i reduir fins a 5 graus la temperatura interior d'un edifici a l'estiu i mantenir la mateixa temperatura a l'hivern.


Els jardins verticals, murs verds o façanes vegetades, tenen molts beneficis. Un metre de cobertura vegetal produeix l'oxigen que necessita una persona durant un any i és capaç d'atrapar 130 grams de pols en un any. Com a exemple, un edifici de 4 plantes (60 m²) amb una façana coberta per un jardí vertical filtra anualment 40 tones de gasos.


Cal tenir en compte també que tenir vegetació al lloc de treball ajuda a millorar el rendiment de les persones i redueix els seus malestars a més d'aconseguir reduir fins a 10 decibels de contaminació acústica.

Bulbs

Els bulbs són una forma original i diferent de crear parterres molt vistosos d'una forma ràpida.


La plantació d’aquests es pot realitzar de 2 formes: a mà o utilitzant un sistema exclusiu al mercat espanyol de plantació mecanitzada de bulbs en espais urbà.


La col•laboració de l'empresa Verver Export ens permet usar aquest sistema que, a més d'accelerar el procés de plantació, és poc agressiva amb el sòl.


Utilitzant la plantació de les diferents composicions d'espècies de bulbs aconseguim una floració pluriennal, arribant a perdurar en el temps fins a uns 6-8 anys. A més, s'aconsegueix crear diferents ambients segons les necessitats del client.


Les composicions de bulbs són una bona opció per a combinar amb una altra mena de planta, aconseguint així una floració del conjunt del parterre més duradora, ja que començaran a florir els bulbs en primer lloc seguits de la resta de plantes.

Estructures vegetades

Les estructures vegetades són recipients, (generalment contenidors, jardineres, etc.) col•locats als diferents espais dels municipis. Aquests poden ser de diferents grandàries.

Pretenen crear un ambient de color i vida per a trencar amb l'entorn urbà dels nostres carrers i places, ajudant també a millorar la biodiversitat, el control de plagues i lluitar contra la contaminació.

Podem crear composicions específiques per a cada ubicació, tenint en compte les condicions de cada zona; sol, ombra, reg, temperatura, color, etc.

Una vegada estudiat cada cas i amb la selecció de planta feta, s'ofereixen 2 opcions: lliurar la planta i que el client s'encarregui de la plantació o que nosaltres, al nostre viver, fem la plantació i una vegada estigui en perfecte estat se serveixi a la ubicació acordada amb el client.

Coixí vegetat

El coixí vegetat és un sistema fàcil, còmode i ràpid per a enjardinar estructures penjades, jardineres i altres contenidors.

El coixí està creat amb un substrat especialment estudiat perquè les plantes es mantinguin durant un llarg període de temps en contenidors reduïts i en espais exposats a condicions adverses (vent, sol, ombra, pluja, etc.). L'adob d'alliberament lent permet que les plantes estiguin ben alimentades durant tota la temporada.


Sacs

Els sacs són un sistema fàcil i ràpid per a enjardinar qualsevol espai. Estan formats per un embolcall de teixit biodegradable que conté un substrat especialment creat per al bon desenvolupament de la planta vivaç i anual, enriquits amb adob de fons.

Cada sac se serveix quan les plantes tenen un aspecte òptim, aconseguint així un efecte estètic immediat.

Jardineria08-min.jpg Jardineria09-min.jpg

Piràmides florals

Jardineria10-min.jpg

La piràmide floral és una estructura-contenidor en forma de piràmide amb la qual aconseguim crear un element decoratiu de gran espectacularitat i que a més, gràcies al seu fàcil maneig, podem utilitzar en diferents ubicacions segons la necessitat.


Disposem de 2 grandàries de piràmides, una de 160 cm d'altura que normalment i segons la varietat de planta seleccionada es compondrà d'unes 120 plantes. I d'altra banda, una de 200 cm d'altura que es completarà amb unes 180 plantes, també depenent de la varietat seleccionada.


Amb les piràmides podem oferir-te diferents opcions: el lloguer de l'estructura ja vegetada, la compra de l'estructura vegetada o no i també tenim a la teva disposició el servei de revegetació de la piràmide.


Qualsevol que sigui l'opció triada sempre tindràs a la teva disposició l'assessorament dels nostres especialistes per a fer la millor selecció de planta tenint en compte tant les teves necessitats així com les condicions climatològiques de la zona (sol, ombra, etc.) on anirà col•locada.

Cobertes vegetades per a escocells

Els escocells són els espais que trobem a les nostres ciutats a la base dels arbres que poden convertir-se en una bona eina per a potenciar la biodiversitat creant un micro hàbitat per a atreure fauna útil per a controlar les plagues i malalties de l'arbre.


Fent una petita plantació amb diferents opcions podem evitar l'ús d'herbicides, ajudant a augmentar la biodiversitat, fent que l'arbre aprofiti millor l'aigua de la pluja i a més evitar els treballs de desbrossament, a tot això cal afegir-li el valor ornamental que crea per a la vista de tots els transeünts.


Per a aconseguir una coberta ben vegetada s'han de tenir en compte diversos factors com poden ser: la zona on està situada, el tipus d'arbre que hi ha plantat, si té reg i també l'època de l'any en què es va fer la plantació. Per a optar per les millors opcions per a cada necessitat, pot comptar amb la nostra ajuda.