Dades identificatives

L’empresa titular de www.corma.es és Corma, SCCL, amb domicili fiscal a Camí del Mig 20, 08338 Premià de Dalt (Barcelona), amb C.I.F. F08668824 inscrita en el Registre de Cooperatives amb el número 974
Correu electrònic: corma@corma.es.

Propietat intelectual de la web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva de Corma, SCCL, corresponent-nos l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos.
Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de Corma, SCCL. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web estan protegits per llei.

Contingut de la web i enllaços

A Corma, SCCL no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, éssent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeixi als mateixos o els utilitzi.
Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web.

Actualització i modificació de la pàgina web

Corma, SCCL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

A Corma, SCCL no assumim cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a la nostra societat, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Corma, SCCL
També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

Els usuaris de la nostra web són conscients de tot l’exposat i ho accepten voluntàriament.