Des de sempre, a CORMA ens hem involucrat en el respecte del medi ambient. Som conscients que el futur de la nostra terra està influenciat pel nostre comportament davant la natura.

Gràcies a que les plantes absorbeixen el CO₂ que nosaltres produïm, també contribuïm a reduir la petjada de carboni del nostre planeta.

A més, posseïm la certificació de sostenibilitat MPS des de 2009, aconseguida gràcies als nostres esforços en disminuir l'ús de productes fitosanitaris i desenvolupar les tècniques més sostenibles de cultiu.

Certificado MPS

CULTIU SOSTENIBLE

A Corma utilitzem una agricultura ecològica, també anomenada orgànica o biològica. 

És un sistema de cultiu basat en la utilització òptima dels recursos naturals, sense emprar productes químics de síntesis o organismes genèticament modificats (OGMs) -ni per a adob ni per a combatre les plagues-, aconseguint d'aquesta manera obtenir productes orgànics alhora que es conserva la fertilitat de la terra i es respecta el medi ambient. Tot això de manera sostenible i equilibrada.

El resultat de l'agricultura orgànica és obtenir productes saludables, de major qualitat nutritiva, sense la presència de substàncies químiques, i obtinguts mitjançant procediments sustentables.

          

Plagues i paràsits

Les plantes cultivades de manera sana i respectant els seus cicles biològics i ecològics mantenen a ratlla a la majoria de paràsits i malalties ac

     medioambiente6-min.jpg

En cas de necessitar ajuda, els agricultors ecològics disposen de nombroses plantes medicinals reforçades de les plantes cultivades, repel•lents de paràsits o directament amb pr