CORMA és una cooperativa de productors de planta ornamental situada al Maresme (Barcelona) que va emprendre el seu camí al 1981. Un fet que reflecteix molts anys d'experiència i molt de temps treballant i reinventant-nos junts per a poder oferir el millor producte i aportar un valor diferencial a les nostres plantes. 

ELS NOSTRES VALORS

Cooperar, col•laborar, contribuir, ajudar. Aquesta és l'essència de Corma. Ens hem unit per a formar un tot en el qual cadascú aporta el seu gra de sorra, les seves ganes, les seves idees i la seva experiència.

Passió

L'amor és present en cadascuna de les nostres plantes. Gaudim del nostre treball i ens motivem perquè aquesta passió arribi als nostres clients, i als clients dels nostres clients.  

Responsabilitat

Ens comprometem a treballar i a esforçar-nos perquè les nostres plantes siguin de qualitat cada dia i per a servir-les en les millors condicions, complint els paràmetres establerts, respectant el medi ambient i contribuint al desenvolupament sostenible.

Honestedat

La confiança ha estat sempre el nostre motor. Fent negocis de manera transparent, honesta i senzilla durant molts anys, continuem creant seguretat en les nostres relacions i alimentant els fonaments de la cooperativa.

Comunicació

Intercanviar de manera efectiva idees, pensaments i experiències ens fa créixer com a equip i construir un ambient de treball més efectiu, buscant el desenvolupament personal i professional de cada un.