Servicio1.png      

A CORMA ens dediquem a la comercialització de planta ornamental, la distribució de la qual arriba tant al mercat nacional, com l'internacional, sent present als principals mercats europeus (França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Holanda i Regne Unit) i explorant nous mercats. 

Perquè les nostres plantes arribin a tots els clients, disposem dels recursos necessaris i d'un equip humà que treballa dia a dia perquè la nostra capacitat de distribució sigui la millor. 

 

Varietat

Oferir més de 880 espècies amb 3.090 varietats de planta presentada en més de 9.000 formats no és una casualitat. El nostre objectiu és adaptar-nos a diferents perfils de clients, i que aquests tinguin una infinitat d'oportunitats per a oferir als seus.    

Agilitat

El secret perquè la nostra planta arribi fresca és la rapidesa. Per això, comptem amb col•laboradors que ens permeten realitzar rutes i arribar a diferents mercats amb l'estat òptim de la planta. 

Coneixement

El nostre equip de professionals experts en producció i venda de plantes, sempre estaran disposats a ajudar-te i assessorar-te amb qualsevol mena de dubte perquè et sentis segur i còmode amb les teves comandes.    

Innovació

Busquem noves tendències, noves presentacions, nous formats, nous sistemes per a adaptar-nos a l'actualitat i oferir-te noves inspiracions per als vostres clients.

      Servicio2-min.jpg