Servei

A CORMA situem al client en el centre de la nostra activitat. Només d’aquesta manera entenem el servei. Les seves necessitats i les seves propostes són les que ens mouen, les que ens fan pensar en les millors ofertes, les que ens fan comptar amb la millor logística, per arribar on faci falta amb un cost sempre ajustat. Sabem que aquest capítol no pot ser un problema, i per això hem millorat la nostra capacitat de distribució. Perquè CORMA no és un intermediari, sinó una part activa en el desenvolupament de les empreses i dels professionals que dipositen en nosaltres la seva confiança.

Possiblement aquesta sigui la diferència entre vendre i donar servei.

Gamma:
Més de 800 varietats de planta presentada en més de 2500 formats. Gamma és sinònim d’oportunitat de venda.

Continuitat:
Dotze mesos pendents de confeccionar l’oferta més adequada a les necessitats dels nostres Clients, i als Clients dels nostres Clients.

Rapidesa:
Rapidesa és una planta fresca, servida en les millors condicions. Perquè ens preocupa el cultiu, però també el transport amb garantia. Perquè sabem que només la millor planta és la que es ven bé.

Agilitat:
En la proposta, la preparació, en l’atenció. Només el cultiu pot estar assossegat. Tota la resta requereix de la millor gestió del temps. És or.

Freqüència:
Una cadena de distribució curta permet constantment disposar d’un producte en les millors condicions. La millor garantia de venda.

 

Informació:
Garantida a través del millor equip de professionals. Tant en la producció, com en la selecció o la comercialització.

Innovació:
En etiquetatge, en presentació, en formats, en logística, en identificació. Sempre mirant més enllà. Sempre pensant en el Client.