Notícies

CORMA  a asistit a la FIRA VIRIDALIA celebrada els dies  5, 6 i 7 de juny 2019
  Aquestes són les empreses que han participat:
Una vegada cada dos anys es celebra la Fira Viridalia que dona l'oportunitat a les empreses més rellevants del sector ornamental, situades a la comarca del Maresme, de presentar les novetats tant de planter com de planta acabada i serveis de comercialització a més de poder visitar les instal·lacions de tots els participants i gaudir de les seves noves propostes.
   
Aquest any també hem tingut la visita dels integrants de Viles Florides, que és el certamen que premia les iniciatives verdes dels municipis de Catalunya.
  US ESPEREM A LA PROPERA FIRA VIRIDALIA AL JUNY DEL 2021   
     
 

CORMA asistirà com a patrocinador al 21è Congrés APEVC 2019 ‘Obrint els límits del verd’ els dies 14, 15 i 16 del proper mes de noviembre a Vic

 

L’APEVC és una entitat sense ànim de lucre que agrupa a professionals del sector de la jardineria i el paisatgisme, units per l’interès comú de la millora de la qualitat dels espais verds de Catalunya.

Volen potenciar espais d’intercanvi d’experiències, relació i debat, ja sigui presencialment a través de l’organització de congressos, jornades i visites, o a través de les  xarxes socials.