La cooperativa

Premià de Dalt (Punt de Vendes)

Superfície comercial de 12.000 m2.
Gamma de plantes de 800 productes, 2.000 formats diferents
Sistema de reg per inundació
Respectuós amb el medi ambient

Premià de Dalt (Punt de Venda)

Premià de Dalt (Oficines centrals i seu social)

Les oficines centrals estan situades al costat del Punt de Vendes de Premià.
L’edifici alberga les àrees comercials, l’administrativa / financera, producció i programació, informàtica / projectes i la direcció.

Premià de Dalt. Oficines centrals i seu social

Punt de Venda Madrid

Des de 1987
14.000 m2 d’exposició comercial
Distribució i oficines
Comercialitza la producció dels socis a la zona centre i sud peninsular, així com a Portugal.

Punt de Venda Madrid

Argentona (Centre de logística i distribució)

La finca agrícola de “Can Fabré” al terme municipal d’Argentona, va ser adquirida per Corma al 1999.

Les instal·lacions de distribució de la cooperativa tenen una superfície de 6.500 m2.

Argentona. Centre de logística i distribució

Com a líder en el sector de la planta ornamental a España, el paper de CORMA és de precursor, pioner i referència. Portem des de l’any 1981 treballant dur per aportar un factor diferencial a les nostres plantes.
A través del que anomenem “col·leccions”, CORMA atribueix a les seves plantes molt valor afegit, associant-les a conceptes i cuidant la seva presentació, a la vegada que aporta als consumidors la informació necessària per al coneixement de les plantes ofertes.
A CORMA, estem orgullosos de declarar que som la primera marca de plantes amb valor afegit a Espanya.
CORMA és una cooperativa de productors de planta ornamental i això, més que una simple definició, és tota una declaració de principis. Un fet que aporta valor afegit. Una manera de fer totalment diferenciada.
CORMA és una empresa dedicada a la comercialització de planta ornamental la distribució abasta tant el mercat nacional, com l’internacional, i amb una especial preocupació dels seus equips professionals per cobrir les necessitats dels seus clients, conscients que el servei no ha de ser un luxe sinó una necessitat.
Però sobretot, CORMA representa la possibilitat de comprar en origen, la garantia d’una producció basada en el control directe de la qualitat de la planta i el coneixement en profunditat de totes les empreses de producció que la componen * sobre tot el que la envolta: des l’etiquetatge a la logística, des del substrat a les condicions de cultiu. La millor manera d’intuir el futur i de donar resposta al que se’ns planteja. Aquesta és la nostra garantia. Estar sempre al teu costat ens permet saber què necessites.